در حقیقت آلو بخارا قرمز را شاید متخصصان تغذیه به عنوان یک غذای فوق العاده در نظر نگیرند، اما دارای خواص فراوان و فواید گسترده ای برای بدن و سلامتی انسان هستند که آلو را به گزینه ای مناسب برای گنجاندن در رژیم غذایی شما تبدیل می کند.
آلو بخارا آلو خشک یا آلوی خشکی است که چروکیده به نظر می رسد زیرا بیشتر محتوای آب خود را از دست داده است. انواع مختلفی از آلو با اندازه ها و طعم های مختلف وجود دارد.
آلو بخارا طعمی شیرین و بافت جویدنی دارد و سرشار از فیبر است. فیبر موجود در آلو خشک دارای خواص و فواید سلامتی متفاوتی نسبت به میوه های تازه است.
میوه های خشک به راحتی قابل حمل هستند و می توان آنها را به عنوان میان وعده مصرف کرد. برخی از مواد مغذی میوه های خشک ویتامین ها، نمک ها، مواد معدنی، فیبر، کربوهیدرات ها و چربی ها هستند.
یک چهارم وعده آلو بخارا می تواند 12 درصد نیاز روزانه شما به فیبر و 6 درصد نیاز روزانه شما به ویتامین K را تامین کند. علاوه بر این، آلو بخارا حاوی منگنز، پتاسیم، مس، روی و کلسیم به همراه بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که آنتی اکسیدان های بسیار مهمی هستند.
این خواص در کنار هم آلو بخارا را به کپسولی از مواد مغذی تبدیل می کند. این آلو برای پاکسازی خون، درمان خارش و پسوریازیس، رفع کج خلقی و درمان یبوست شدید مفید است.
آلو بخارا یک میوه خشک با فواید بسیاری برای سلامتی است. این میوه مغذی همچنین می تواند به حفظ سلامت پوست و مو، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بسیاری از بیماری های مضر کمک کند.
آلو بخارا را می توان به عنوان یک میان وعده مغذی میل کرد. برای حفظ کیفیت محصول بهتر است آلو بخارا را در یخچال نگهداری کنید.
ویتامین E موجود در آلو بخارا غشای سلولی را تقویت می کند، از حمله رادیکال های آزاد به فولیکول های پوست سر جلوگیری می کند و باعث رشد بهتر مو می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.