رب گوجه فرنگی دست ساز نیز مورد علاقه خانم های خانه دار است زیرا ظروف با آن رنگ روشن تر و غنی تر می شوند.
به سوپ ها و خورش ها، به غذاهای جانبی اضافه می شود و برای تهیه ماریناد برای گوشت و ماهی استفاده می شود. سایه های نارنجی و قرمز باعث افزایش اشتهای غذاها، جذابیت بیشتر و به طور کلی بهبود خلق و خو می شود.
رب گوجه فرنگی به دلیل تطبیق پذیری آن نیز خوب است: می تواند یک محصول مستقل باشد و در صورت لزوم می تواند به راحتی به کچاپ یا حتی آب گوجه فرنگی تبدیل شود. تهیه آنها در خانه نیز آسان است.
علیرغم این واقعیت که گوجه فرنگی ها تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند، تقریباً ترکیب کامل ویتامین ها و مواد معدنی در رب گوجه فرنگی باقی می ماند.
و لیکوپن ارزشمند که در پیشگیری از سرطان شناسی کمک می کند، در طول عملیات حرارتی 10 برابر بیشتر می شود! بنابراین با توجه به این شاخص، ماکارونی حتی سالم تر از گوجه فرنگی تازه است.
بر کسی پوشیده نیست که گوجه فرنگی سرشار از عناصر ضروری برای بدن است. ساکنان کلان شهرها که در هر مرحله تهدیدات سلامتی در انتظار آنهاست، به ویژه به آنها نیاز مبرم دارند. به همین دلیل است که رب گوجه فرنگی “گوجه فرنگی” یک افزودنی بسیار ارزشمند به رژیم غذایی خانواده است.
یکی از عناصر کلیدی در ترکیب آن اسید اسکوربیک است که بی دلیل به آن ویتامین زندگی می گویند. همه می دانند که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و از بدن در برابر ویروس ها و باکتری های مضر محافظت می کند.
در عین حال، ویتامین C کار بسیاری از اندام ها را تحریک می کند. رب گوجه فرنگی همچنین حاوی ویتامین A است که به مقابله بهتر با استرس و فشار عصبی کمک می کند. علاوه بر این، یک آنتی اکسیدان عالی است که تخریب سلول های بدن را کند می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.