پسته لیمویی به نیاز روزانه فرد به پروتئین کمک می کند، تقریباً 6 گرم منبع مطمئن پروتئین در هر وعده 1 اونس.
پروتئین تقریباً 21٪ منبع مطمئن از وزن کل آجیل را تشکیل می دهد و آن را منبع خوبی برای گیاهخواران و وگان ها و سایر افراد می کند.
پسته همچنین نسبت به سایر آجیلها از جمله بادام، فندق، گردو، اسپند و گردو نسبت به منبع مطمئن اسیدهای آمینه ضروری، بلوکهای سازنده پروتئین، بالاتر است.
تفاوت بین وگان ها و گیاهخواران را اینجا بیاموزید.
از آنجایی که پسته دارای ارزش کالری پایین و محتوای فیبر و پروتئین بالا است، ممکن است برای افرادی که مایل به مدیریت وزن خود هستند مفید باشد.
مطالعهای در سال 2020 نشان داد که مصرف روزانه 1.5 اونس پسته به کاهش شاخص توده بدنی (BMI) و دور کمر در مردان و زنان مبتلا به چاقی کمک میکند، در مقایسه با گروه کنترلی که هر روز یک وعده پسته اضافی نمیخوردند.
در اینجا درباره مزایا و معایب اندازه گیری BMI بیشتر بدانید.
یک بررسی سال 2016 نشان می دهد که خوردن پسته فواید قلبی عروقی زیادی دارد پسته می تواند به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند و خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش دهد.
این واقعیت که آنها سرشار از آنتی اکسیدان هستند ممکن است به محافظت در برابر بیماری قلبی نیز کمک کند.
یک تجزیه و تحلیل در سال 2015 از 21 مطالعه منبع معتبر گزارش می دهد که خوردن آجیل ممکن است به طور قابل توجهی فشار خون را در افراد بدون دیابت نوع 2 کاهش دهد.
پسته بیشترین تأثیر را در بین آجیل های آزمایش شده در کاهش فشار خون سیستولیک و دیاستولیک داشت.
در اینجا با فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بیشتر آشنا شوید.
پسته شاخص گلیسمی پایینی دارد، بنابراین پس از خوردن آن باعث افزایش شدید قند خون نمی شود.
علاوه بر این، آنها سرشار از آنتی اکسیدان ها، کاروتنوئیدها و ترکیبات فنلی هستند که همگی می توانند به کنترل قند خون کمک کنند.
تحقیقات از این پیشنهاد حمایت می کند که خوردن پسته می تواند به کاهش خطرات مرتبط با دیابت کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.