آشپزی با زغال کبابی ارزان طبیعی فواید زیادی دارد. زغال چوب طبیعی بسیار داغ با دمای بین 800 تا 1000 درجه فارنهایت می سوزد.
یک پوند زغال طبیعی گرمای معادل دو پوند بریکت زغال را تولید می کند، بنابراین در هزینه شما نیز صرفه جویی می کند.
ویژگی های زغال کبابی طبیعی:
100% طبیعی بدون مواد افزودنی
ساخته شده از چوب های سخت تجدید پذیر
خیلی راحت روشن می شود، تمیز می سوزد و خاکستر کمی تولید می کند.
آتش زغال چوب طبیعی به سرعت در عرض 7 تا 10 دقیقه به دمای پخت می رسد.
یکی دیگر از روش های محبوب برای پخت و پز با زغال، استفاده از بریکت های زغالی است. این اغلب به عنوان ساده ترین و راحت ترین گزینه در نظر گرفته می شود.
ویژگی های بریکت زغال چوب:
می توان از آن برای گرم کردن، پخت و پز و همچنین طعم دادن به غذاها استفاده کرد.
بسیار طولانی تر و یکنواخت تر از زغال چوب می سوزد.
از نظر اندازه سازگارتر است.
20 تا 25 دقیقه طول می کشد تا به دمای پخت برسد تقریباً دو برابر زمان ذغال طبیعی.
زغال چوب از چه ساخته شده است؟
در حالی که زغال چوب طبیعی از چوب سخت تشکیل شده است، بریکت ها از چندین جزء تشکیل شده اند: زغال چوب سخت، زغال سنگ، نیترات، آهک و نشاسته.
هر جزء هدف مهمی را دنبال می کند و به بریکت ها هر یک از ویژگی های متمایز خود را می دهد. برخی از آشپزها به دلیل این ویژگی ها بریکت را ترجیح می دهند.
دیگران متوجه می شوند که بریکت ها بوی شیمیایی از خود ساطع می کنند. اثرات زیست محیطی آنها نیز برای برخی از مصرف کنندگان نگران کننده است.
چغندر چوب سخت: هنگام کباب کردن، چوب چوب را منحصراً از چوب های سخت می خواهید. چوب های سخت حاوی رزین های موجود در چوب های نرم نیستند.
زغال سنگ آنتراسیت: زغال سنگ آنتراسیت با BTU بالا باعث سوختگی بدون دود، بی بو و مداوم می شود.
آهک: لیموترش یکنواختی سوختگی را تسهیل می کند. همچنین با سوختن زغال چوب خاکستر سفید و تمیزی تولید می کند.
نشاسته: تولیدکنندگان زغال از نشاسته غذایی به عنوان چسب در فرآیند تولید بریکت زغال چوب استفاده می کنند.
نیترات سدیم: مقدار بسیار کمی نیترات برای تسهیل روشنایی آجر لازم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.