این ترکیب مایکروویو و هوای گرم منجر به بهبود کیفیت محصول خشک شده و همچنین کاهش زمان خشک شدن و مصرف انرژی می شود [65، 84].
(ii) خشک کردن انجمادی سبزیجات خشک شده به کمک مایکروویو (MWFD). خشک کردن انجمادی با جلوگیری از تخریب ترکیبات حساس به حرارت به دلیل دمای پایین مورد استفاده برای تصعید آب، کیفیت خوبی را برای محصول خشک فراهم می کند.
عیب اصلی این روش زمان بسیار طولانی خشک کردن مورد نیاز است. از این رو، بهره وری پایین و مصرف زیاد انرژی را به دنبال دارد [87].
ترکیب مایکروویو با سبزی خشک خانگی خشک کردن انجمادی این امکان را فراهم می کند که زمان خشک شدن (به عنوان مثال، 40٪ در مورد خشک کردن پروتئین سفیده تخم مرغ اردک) بدون تغییر در کیفیت تغذیه کوتاه شود [87].
(iii) خشک کردن سبزی خشک شده معطر خلاء به کمک مایکروویو (MWVD). مانند خشک کردن انجمادی، خشک کردن با خلاء ویژگی های محصول خشک شده را حفظ می کند، اما همین معایب را نیز دارد، یعنی زمان خشک شدن طولانی و مصرف انرژی بالا.
بنابراین، ترکیب مایکروویو با خشک کردن سبزی خشک ریحان خلاء باعث حفظ بهتر آنتوسیانین و فعالیت آنتی اکسیدانی بهتر در مورد MWVD زغال اخته می شود [87].
به طور کلی، MWVD این امکان را فراهم می کند که محصولات خشک شده با کیفیتی به خوبی به دست آمده از خشک کردن انجمادی با رنگی نزدیک به محصول تازه در مورد گوجه فرنگی، هویج و موز به دست آید [88].
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.