ماهی آبی و ماهی سفید از نظر قابلیت هضم گوشت و در نتیجه نسبت چربی در ماهیچه هایشان متفاوت است. همچنین یک گروه میانی به نام ماهی semimigraso وجود دارد.
ماهی سفید:
هاک
هیک یکی از ماهی هایی است که بیشترین آماده سازی را می پذیرد، از ساده ترین دستور پخت تا پیچیده ترین. این ماهی سفید با گوشت لذیذ و لطیف است و اگرچه گونههای زیادی دارد، هیک معمولی اروپایی نفیسترین آن است.
تخلف
این ماهی با تعداد وزغ یا پژساپو نیز شناخته می شود. این ماهی سفید آب شور است که در کف اقیانوس زندگی می کند و متفاوت از ماهی انگز می باشد. به دلیل قوام گوشت و بدون استخوان بودن فیله های آن، برای کسانی که از ماهی متنفر هستند بسیار مناسب است.
خروس
ماهی است که ویژگی اصلی آن این است که هر دو چشمش در سمت چپ بدن قرار دارد. ال گالو یک ماهی سفید با بافت و طعم ملایم با محتوای چربی بسیار کم و دستور العمل های بسیاری است که در آن قهرمان است.
ماهی کاد
کاد یک ماهی سفید آب شور است که 60 گونه مختلف از آن وجود دارد، اما شناخته شده ترین و از نظر تجاری مهم ترین ماهی ماهی معمولی است. این ماهی با طعم مطبوع و در واقع برجسته تر از ماهی های سفید دیگر است.
توربات
توربوت ماهی سفیدی است که به دلیل طعم ملایم و هضم آسان برای افرادی که شکم ظریفی دارند و افرادی که به رژیم غذایی فکر می کنند بسیار مناسب است و طعمه ای متفاوت از طعمه ماهی کپور برای صید دارد. ماهی سفت و نفیس است.
تنها
کف ماهی یک ماهی سفید است و به دلیل کیفیت خوب و محتوای چربی کم در لیست بهترین ماهی های تخت قرار می گیرد. می توان آن را در طول سال در بازار یافت، اگرچه بهترین زمان مصرف آن بین ماه های مارس و آوریل است.
صدای بم
ماهی ماهی، ماهی کاد، وایتینگ، سوف و اسکیت لاغرترین ماهی های سفید هستند که در هر 100 گرم گوشت 1.3 گرم چربی دارند. ماهی سیب ماهی بسیار مغذی در نظر گرفته می شود که می تواند بخشی منظم از رژیم های غذایی کم کالری باشد.
ماهی آبی:
ماهی کولی
ماهی آنچوی، ساردین و ماهی خال مخالی سه ماهی آبی پرمصرف در کشور ما هستند. ماهی آنچوی جزو پرچرب ترین ماهی ها نیست و به دلیل جثه کوچکی که دارد می توان با دست و بدون نیاز به ظروف آشپزخانه با آن دست زد.
ساردین
ساردین یک ماهی آبی است که مانند ماهی دلمی منبع خوبی از امگا 3 دارد که به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک می کند. مصرف ساردین و سایر ماهی های روغنی برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی توصیه می شود.
اسب خال مخالی یا خال مخالی
وجود ماهی خال مخالی و دیگر ماهی های روغنی در رژیم غذایی به دلیل کیفیت چربی آن توصیه می شود که به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. ماهی خال مخالی منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا و حاوی ویتامین ها و مواد معدنی است.
خوب
تفاوت بونیتو با ماهی تن عمدتاً به دلیل طول باله سینه ای است که در بونیتو بسیار بلندتر است و همچنین با نوارهای مورب تیره ای که بونیتو در دو طرف ناحیه پشتی دارد.
ماهی خال مخالی یا ماهی خال مخالی
ماهی خال مخالی مانند ماهی تن و بونیتو به خانواده اسکومبروئید تعلق دارد. این یک ماهی آبی است که به دلیل طعم و قوام گوشت آن بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. مواد معدنی برجسته در ماهی خال مخالی عبارتند از پتاسیم، منیزیم، ید و آهن.
ماهی تن
تمایز ماهی تن از آلباکور یا ماهی تن از شمال که در برخی مناطق به آن آلباکور می گویند، راحت است. ماهی تن یکی از پرمصرف ترین ماهی های روغنی کشورمان است که گوشت آن ۱۲ درصد چربی دارد، البته چربی غنی از امگا ۳ است.
ماهی سالمون
اگرچه ماهی سالمون به عنوان یک ماهی روغنی در نظر گرفته می شود، اما از بسیاری از گوشت ها لاغرتر است. آهن موجود در سالمون بسیار آسان جذب می شود و همچنین دارای فسفر بالایی مثل خاویار است که برای عملکرد صحیح بافت مغز ضروری است.
ماهی نیمه چربی:
طلایی
ماهی ماهی دارای چربی متوسطی است زیرا جزو ماهی های نیمه چرب محسوب می شود و به همین دلیل انرژی مصرفی کمی دارد، بنابراین به سادگی و با چربی کمی پخته می شود، بنابراین مصرف آن در رژیم های غذایی برای کنترل آن مناسب است. پزو
ماهی قزل آلا
ماهی نیمه چرب که در هر 100 گرم گوشت حدود 3 گرم چربی دارد و حاوی پروتئین هایی با ارزش بیولوژیکی بالا، اما در مقادیر کمتر از سایر ماهی ها است. ماهی قزل آلا یک غذای بسیار مغذی محسوب می شود که پتاسیم و فسفر را تامین می کند.
ماهی ماهی
این ماهی نیمه خاکستری است که در زمستان به دلیل داشتن چربی زیاد به ماهی آبی تبدیل می شود. این ماهی به شدت صید می شود زیرا ماهی است که مصرف زیادی دارد و در ژاپن یکی از بهترین غذاهای لذیذ در جشن های بزرگ محسوب می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.