آرد بادام زمینی، کره بادام زمینی، بادام زمینی چاکلز و روغن بادام زمینی همگی مملو از فیتواسترول ها (بتا سیتوسترول، کامپسترول ها و استیگماسترول) هستند که مانع از جذب کلسترول از رژیم غذایی می شوند.
شواهد در حال ظهور نشان می دهد که آنها همچنین التهاب را کاهش می دهند و رشد سرطان های مختلف مانند سرطان ریه، معده، تخمدان، پروستات، روده بزرگ و سینه را کاهش می دهند.
علاوه بر چربی ها، پروتئین ها و فیبرهای سالم موجود در بادام زمینی، فیتواسترول ها همچنین ممکن است در کاهش خطر بیماری قلبی نقش داشته باشند که در گروه های جمعیتی که روزانه مقدار کمی بادام زمینی می خورند نشان داده شده است.
ترکیبات کاربردی از جمله اسیدهای فنولیک هستند. مطالعات تحقیقاتی نشان داده اند که بادام زمینی حاوی غلظت بالایی از آنتی اکسیدان های پلی فنولیک، عمدتاً در سطح اسید کوماریک است که محتوای آنتی اکسیدانی کلی آن را تا 22 درصد افزایش می دهد.
آنها بیشتر توضیح دادند که پوست بادام زمینی بو داده ظرفیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به بادام زمینی کامل بو داده دارد. همچنین نقش اسیدهای فنولیک را به عنوان آنتی اکسیدان توصیف کرده اند.
فلاونوئیدها در تمام قسمت های گیاه بادام زمینی وجود دارد. تصور می شود مصرف زیاد فلاونوئیدها با مکانیسم های مختلف در برابر بیماری های قلبی و سرطان محافظت می کند. تحقیقات در مورد اینکه چگونه این ترکیبات زیست فعال برای سلامتی مفید هستند.
بادام زمینی و کره بادام زمینی به عنوان منبع غذایی اصلی فلاونوئیدها در نظر گرفته می شوند و حاوی همان انواع موجود در چای سبز و سیاه، شراب قرمز سیب و دانه های سویا هستند.
نشان داده شده است که مصرف بادام زمینی یا بادام زمینی فرآوری شده برای سلامتی مفید است زیرا دارای پروفایل لیپیدی مطلوبی است که در اسیدهای چرب غیراشباع بالاتر از اسیدهای چرب اشباع است روغن بادام زمینی به طور طبیعی بدون چربی ترانس و بدون کلسترول است.
دارای چربی های اشباع کم است. اثرات بیولوژیکی مثبت زیادی را نشان می دهد که بیشتر به محتوای بالای اسید اولئیک آن مربوط می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.