یکی از دغدغههای صاحبان رستورانها تمیزی و نگهداری وسایل آنهاست. در مورد اجاق گاز صنعتی دست دوم آنها نیازی به نگرانی ندارند.
این وسایل به راحتی تمیز می شوند. به دلیل بدنه استیل ضد زنگ صفحه پخت، می توانید به راحتی پس از هر جلسه پخت و پز، اجاق گاز خود را کاملا پاک کنید.
بسیاری از آشپزخانههای تجاری استدلال میکنند که زیبایی بصری یک دستگاه ضروری است و سرمایهگذاری زیادی روی دستگاههایی مانند محدودههای آشپزی شیشهای میکنند.
این اجاق ها در واقع جذاب به نظر می رسند اما خیلی سریع لکه می شوند و لکه می شوند. بنابراین، باید مرتباً اجاق گاز را با مخلوط آب و صابون پاک کنید. علاوه بر این، باید اگزوز را نیز روشن کنید تا بخار روی اجاق گاز ننشیند و کثیف به نظر نرسد.
در حین تمیز کردن اجاق گاز فولادی ضد زنگ نیازی نیست که با چنین مشکلاتی روبرو شوید.
معمولاً با سطح فولادی ضد زنگ ساخته می شود، محدوده گاز در مقایسه با سایر گزینه های اجاق گاز مانند برقی راحت تر تمیز می شود. وقتی مشعل ها روشن می شوند، مواد غذایی کثیفی که روی سطح محدوده می ریزند به راحتی پاک می شوند.
به لطف ترکیب درجه AA پوشش لعابی اجاق ما، چربی ها و چسباندن روی غذاها به راحتی پس از نرم شدن از تولید بخار در حفره فر پاک می شوند.
هنگام پخت و پز در محدوده گاز، توزیع یکنواخت گرما یک مزیت عمده است. مشعل های بالایی شعله ها را از طریق یک حلقه مرکزی آزاد می کنند قابلمه ها و ماهیتابه ها را در سراسر آن گرم می کنند، اطمینان حاصل می شود که غذا به طور مداوم پخته می شود و خطر سوختن یا سوختن را کاهش می دهد.
در فر گازی، به دلیل گرمای مرطوب، می توانید هر بار به نتایج پخت عالی دست پیدا کنید، به خصوص در مورد غذاهای گوشتی.
تهیه وعده های غذایی با محدوده گاز از نظر زمانی کارآمد است. منبع حرارت سریع به شما امکان می دهد در مدت زمان کوتاه تری کارهای بیشتری انجام دهید.
مانند تفت دادن گوشت یا جوشاندن یک قابلمه آب. با توجه به تعداد مشعلها و گرمای یکنواخت، کاربران همچنین میتوانند زمانبندی چند ظروف را بهطور همزمان همگامسازی کنند، که برای ایجاد وعدههای غذایی بزرگ یا چند وعده غذایی عالی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.