لوبیا سفید ابگوشتی از ماده معدنی کمیاب به نام مولیبدن تشکیل شده است. این یکی از اجزای اصلی آنزیمی به نام سولفیت اکسیداز است.
این آنزیم سولفیت های موجود در غذاهایی مانند سالاد را پاکسازی می کند. اما اگر به سولفیت ها حساس هستید ممکن است عوارض جانبی نامطلوبی مانند سردرد یا ضربان قلب سریع را تجربه کنید.
لوبیا سفید منبع خوبی از ویتامین B1 یا تیامین است. این ویتامین برای رشد و عملکرد سلول های مغز بسیار ضروری است. B1 همچنین به بهبود حافظه و سلامت روان کلی شما کمک می کند.
یک وعده روزانه یک فنجان لوبیا سفید می تواند برای حفظ و بهبود سلامت روان شما به طور کلی مفید باشد.
لوبیا سفید دارای شاخص گلیسمی پایین و محتوای فیبر محلول است. این توانایی ها با هم، انرژی فوری را به بدن افزایش می دهند.
مقادیر فراوان پروتئین موجود در لوبیا سفید نیز انرژی زیادی به بدن میرساند و احساس رضایت و فعالیت را برای مدت زمان طولانیتری حفظ میکند.
لوبیا سفید حاوی مقدار زیادی منیزیم است. منیزیم در هدایت تکانه های عصبی، انقباض عضلانی و حفظ ریتم قلب بسیار موثر است.
همچنین برای سالم نگه داشتن رگ ها مفید است. بنابراین لوبیا سفید برای جریان بهینه خون در کل بدن بسیار مفید است.
همه لوبیاها غنی از فیبر هستند اما نوع برتر آن لوبیا دریایی است که گفته می شود به دلیل محبوبیت آن در نیروی دریایی ایالات متحده در اوایل قرن بیستم نامگذاری شده است.
این لوبیاهای کرم رنگ به اندازه نخود 10 گرم فیبر در هر وعده نصف فنجان فراهم می کند. اکثر آمریکایی ها به شدت دچار کمبود فیبر غذایی هستند که به کاهش کلسترول مضر LDL کمک می کند و با خطر کمتر بیماری قلبی مرتبط است.
لوبیا دریایی تنها یکی از انواع لوبیا سفید است که شامل کانلینی، لوبیای شمالی بزرگ و لوبیا سفید است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.