نخود فرنگی چینی به راهپیمایی پیروزمندانه خود در سراسر جهان ادامه می دهد. بیشتر با نام دیگری شناخته می شود سویا است.
همان سویا روغنی 1401 که امروزه در بسیاری از محصولات یافت می شود، هم به عنوان یک افزودنی و هم به عنوان یک ماده مستقلاست.
سویا روغنی برای چه کسانی مفید است؟ برای افرادی که از عدم تحمل شیر و آلرژی غذایی به پروتئین های حیوانی رنج می برند، محصولات سویا به سادگی غیر قابل جایگزینی هستند.
برای کسانی که از چاقی رنج می برند و همچنین برای بیماران دیابتی، سویا روغنی یک عامل درمانی رژیمی است. همچنین وسیله ای برای پیشگیری از این بیماری ها است.
محصولات سویا را می توان برای بیماری های زیر توصیه کرد:
- بیماری هایپرتونیک
آترواسکلروز
بیماری عروق کرونر
دیابت
کوله سیستیت مزمن
چاقی
آرتروز
بیماری های آلرژیک
ترکیبات سویا: 40 درصد پروتئین، 20 درصد چربی و کربوهیدرات، 10 درصد آب، 5 درصد فیبر و 5 درصد خاکستر. این حاوی ایزوفلاون ها، شبیه به استروژن است که از ایجاد انواع سرطان وابسته به هورمون جلوگیری می کند.
Genestein، در مراحل اولیه، می تواند توسعه برخی از بیماری های قلبی عروقی و سرطانی را متوقف کند. و همچنین اسیدهای فیتیک که رشد تومورها را سرکوب می کنند.
دلیل اصلی ارزش گذاری این محصول پروتئین های کامل است که از نظر ارزش غذایی و ارزش غذایی تقریباً به اندازه پروتئین های حیوانی است. روغن سویا حاوی لسیتین، کولین، اجزای مشابه لیپیدهای ماهی، ویتامینهای B و E و عناصر ماکرو و ریز مختلف است.
لسیتین سویا و کولین موجود در آن برای بازسازی سلول های مغز و به طور کلی برای بافت عصبی ضروری است. این مواد مسئول تمرکز، تفکر، حافظه، فعالیت حرکتی و جنسی، تنظیم کلسترول خون و کمک به متابولیسم چربی ها هستند.
لسیتین سویا از بسیاری از عملکردهای بدن در سطح یک جوان برای مدت طولانی پشتیبانی می کند. این موضوع فواید محصولات سویا و نقش آن در مبارزه با بسیاری از بیماری ها و پیری را تایید می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.