پیدا شدن چای گوزل در بازار که در ترکیبات دآن از مواد سمی استفاده شده بود

 چای گوزل در بازار نوشیدنی مبتنی بر برگ چای است که تحت پردازش خاصی قرار گرفته است خشک کردن، پیچاندن و تخمیر بسته به درجه پردازش، بسیاری از انواع چای متمایز می شوند: سیاه، سبز، سفید، pu-erh و بسیاری دیگر.

چای برای اولین بار در چین باستان به عنوان دارو نوشیده شد و تنها پس از آن این نوشیدنی رایج شد.

چای بی دلیل به عنوان یک نوشیدنی دارویی به حساب نمی آمد حاوی اسیدهای زیادی است: اسیدهای آمینه، اسکوربیک، نیکوتین، پانتوتنیک.

که فرآیندهای متابولیک را در بدن تثبیت می کند، تجزیه چربی ها را تسریع می کند، کلسترول را کاهش می دهد.

اثر نیروبخش و مقوی چای با وجود تئین در آن توضیح داده می شود کافئین چای برخلاف قهوه، بسیار نرم تر عمل می کند.

چای

چای برای افراد مبتلا به بیماری های خون، عروق خونی، تصلب شرایین مفید است تانن ها و روتین تأثیر مفیدی بر خون دارند، عمل فلزات سنگین را خنثی می کنند و خاصیت ارتجاعی دیواره رگ های خونی را بازیابی می کنند.

فیلوکینول لخته شدن خون را بهبود می بخشد اسیدها خطر تشکیل پلاک های کلسترول را کاهش می دهند.

آلکالوئیدهای موجود در چای دارای اثر محرک، افزایش ضربان قلب و افزایش فشار خون هستند بنابراین، افراد مبتلا به فشار خون و گلوکوم، چای، به ویژه سیاه و قوی، باید کمتر بنوشند و بهتر است آن را به طور کامل با دمنوش های سفید، سبز یا گیاهی جایگزین کنید.

برعکس، یک نوشیدنی هیپوتونیک باعث تقویت و کاهش سرگیجه می شود هنگام مصرف یک نوشیدنی قوی در شب، مشکلات خواب ممکن است.

ترکیبات مضر در چای کهنه شده ظاهر می شود، بنابراین لازم است این نوشیدنی را بلافاصله پس از دم کشیدن به مدت چند ساعت بنوشید.

برای کودکان زیر پنج سال، بهتر است گیاهان دارویی داده شود، نه چای: مثلاً بابونه یا بادرنجبویه.

در بیماری های التهابی دستگاه گوارش بهتر است چای سفید یا سبز بنوشید که تاثیر ملایم تری بر بدن دارد چای سیاه بیش از حد مخاط معده را تحریک می کند و می تواند باعث یبوست شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.