این روزها پیدا کردن کسی که حتی یکی از انواع سوسیس و کالباس مارتادلا سولیکو را دوست نداشته باشد آسان نیست. در طول زمان سوسیس ها و کالباس از یک غذای گوشت باقی مانده به یک غذای اصلی برای صبحانه و میان وعده در سراسر جهان تبدیل شده اند.
بر اساس روش ترشی کردن، نوع گوشت، مواد اضافی، سبک پخت و منطقه می توانیم سوسیس ها را به انواع مختلف تقسیم کنیم.
وقتی صحبت از روش های پخت و پز می شود، می توانیم آنها را به صورت آب پز، دودی یا خام طبقه بندی کنیم. باز هم اگر نوع گوشت را در نظر بگیریم می تواند گوشت خوک، گاو، مرغ، گوساله یا حتی گوسفند باشد.
نوع سوسیس: سوسیس برای مدت طولانی یک غذای محبوب بوده است و حقیقتاً هزاران دستور و نوع مختلف از آنها وجود دارد. ما در اینجا رایج ترین، محبوب ترین و جالب ترین ها را برای راحتی شما انتخاب کرده ایم.
بخش قابل توجهی از گوشت سوسیس از گوشت خوک در سراسر جهان به دست می آید، بنابراین جای تعجب نیست که بسیاری از غذاهای مختلف سوسیس حاوی گوشت خوک هستند. وقت آن است که در میان این غذاهای خوشمزه گوشت خوک غواصی کنید.
سوسیس خوک Bratwurst: قبلاً از نامش می توان فهمید که این یک سوسیس آلمانی است. اصطلاح Brat به گوشت ریز خرد شده و wurst به گوشت برشته شده اشاره دارد.
Bratwurst با هم به معنای سوسیس دوخته شده است. همچنین یکی از رایج ترین انواع سوسیس است که در سراسر جهان پیدا می کنیم.
دستور العمل های Bratwurst از منطقه ای به منطقه دیگر بسیار متفاوت است. این یکی از رایج ترین غذاها در آلمان است، بنابراین راه های زیادی برای پختن آنها وجود دارد. شما فقط باید یکی را با توجه به اولویت خود انتخاب کنید.
طبق منابع، حدود 40 نوع مختلف از این غذا وجود دارد. اما بهترین انواع سوسیس Bratwurst در فرانکونیا منشا گرفته است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.