همانطور که می دانید کاهو کلم پیچ که کلم برگ نیز نامیده می شود، متعلق به گونه گیاهی Brassica oleracea است. برگ های گیاه کلم پیچ سبز یا بنفش است و برگ های مرکزی آن بر خلاف کلم ها سر تشکیل نمی دهند.
کاهو کلم پیچ کالری کمی دارد و فیبر بالایی دارد و چربی آن صفر است. همه اینها ارکان سلامتی هستند.
مملو از مواد مغذی است (اوه بله، بیشتر غذاها اینطور هستند، پس مشکل اصلی چیست؟) چندین ویتامین و مواد معدنی مانند منیزیم و فولات. سرشار از ترکیبات مفیدی است که خواص دارویی قابل توجهی دارد.
با توجه به مشخصات غذایی استثنایی آن، ملکه سبزها نامیده می شود. به همین دلیل است که یک معامله بزرگ است.
چهار نوع محبوب کلم وجود دارد: کاهو کلم پیچ که رایج ترین نوع آن است. طعم فلفلی دارد و برای کام بسیار مطبوع است.
کلم پیچ لاسیناتو که به آن کلم پیچ توسکانی یا کلم توسکانی یا کلم دایناسور نیز می گویند. دارای برگهای سبز تیره و باریک است.
کاهو کلم پیچ ردبور، که دارای برگ های ژولیده از قرمز تیره تا بنفش است. کلم پیچ روسی که به آن کلم پیچ سیبری نیز می گویند، دارای برگ های صاف و حاشیه ای است و یافتن آن سخت ترین است.
تاریخچه کاله چیست؟ کاهو کلم پیچ تا پایان قرون وسطی رایج ترین سبزی سبز در اروپا بود. به عنوان دارو نیز استفاده می شد. دیسوکوریدس، پزشک و گیاه شناس یونانی، در یکی از کتاب های خود نوشت که کلم پیچ را می توان برای درمان مشکلات روده نیز استفاده کرد.
کلم در قرن شانزدهم وارد آمریکای شمالی شد و توسط استعمارگران وارد شد. در زمان بعدی، کاهو کلم پیچ روسی (توسط بازرگانان روسی) به کانادا و ایالات متحده معرفی شد.
مهم است که بدانید کاهو کلم پیچ حاوی چه چیزی است، زیرا آنچه که در آن وجود دارد باعث می شود آن چیزی که هست باشد.
کلم پیچ قرمز روسی: این یک نوع برگ تخت است که کمی شبیه به برگ بلوط است. ساقه ها کمی ارغوانی و برگها دارای ته مایل به قرمز است.
ممکن است مردم ساقه ها را بیش از حد فیبری بدانند که نمی توانند بخورند، اما برگ ها شیرین و لطیف هستند، با کمی فلفل و لیمو، تقریباً شبیه خاکشیر. مردم می توانند آن ها را به صورت خام به سالاد، ساندویچ و آب میوه ها یا به عنوان چاشنی اضافه کنند.
کاهو کلم پیچ در ماه های سردتر زمستان به خوبی رشد می کند و زمانی که سایر میوه ها و سبزیجات کمتر در دسترس هستند، به خوبی رشد می کند.
بهتر است کاهو کلم پیچ زمستانی را بپزید، زیرا هوای سردتر می تواند قند موجود در کلم پیچ را به نشاسته تبدیل کند و تلخی و محتوای فیبر آن را افزایش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.