گوجه فرنگی در زاهدان به عنوان یک سبزی سالم شناخته می شود، اما واقعاً یک سبزی نیست! از نظر فنی، این زیبایی های قرمز یک میوه هستند زیرا از یک گیاه گلدار ایجاد می شوند.
اما وقتی صحبت از این می شود که گوجه فرنگی چقدر برای سلامتی شما فوق العاده مفید است، چه کسی اهمیت می دهد که میوه یا سبزی باشد؟
تنها چیزی که واقعاً باید بدانید این است که چرا باید آنها را بخورید و در اینجا فقط تعدادی از این دلایل وجود دارد!
گوجه فرنگی می تواند تقریبا نیمی از مصرف روزانه توصیه شده ویتامین C شما را تامین کند. همچنین دارای ویتامین A، ویتامین K و پتاسیم بالایی است.
این ویتامینها و مواد معدنی به سلامت استخوانها، سلامت قلب و ماهیچهها و ایمنی شما کمک میکنند.
گوجه فرنگی سرشار از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است. این آنتیاکسیدان به گوجهفرنگیها رنگ قرمز مشخصی میدهد و آنها با عوامل خطر کمتر دیابت، بیماری قلبی و سکته مرتبط هستند.
مطمئناً میتوانید مکمل لیکوپن مصرف کنید، اما همیشه از خوردن مستقیم گوجهفرنگی مزایای بیشتری نسبت به مکملها خواهید داشت.
لیکوپن موجود در گوجه فرنگی برای بینایی شما نیز مفید است، اما فقط به همین جا ختم نمی شود. گوجه فرنگی همچنین حاوی بتاکاروتن و لوتئین است، مواد مغذی که به محافظت از شما در برابر برخی بیماری های چشمی مانند دژنراسیون ماکولا و آب مروارید کمک می کند.
فیبر و آب موجود در گوجهفرنگی برای سیستم گوارشی شما مفید است و به حرکت در حرکت کمک میکند. اما شایان ذکر است که برای برخی افراد، اسیدیته گوجه فرنگی (مخصوصاً پخته شده) می تواند سوء هاضمه و رفلاکس اسید را بدتر کند.
گوجه فرنگی ممکن است برای محافظت از افرادی که از دیابت نوع 2 رنج می برند کمک کند. مطالعات نشان داده است که افراد مبتلا به دیابت که به مدت 30 روز گوجه فرنگی پخته شده مصرف می کنند، به کاهش رادیکال های آزاد کمک می کند که خطر سکته مغزی یا حمله قلبی را افزایش می دهد.
از آنجایی که افراد مبتلا به دیابت نوع 2 نیز در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به این بیماری ها هستند، محافظت در برابر رادیکال های آزاد یک موهبت برای سلامتی آنها است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.